top of page

Innovation and Technology

Public·43 members

Чи подобаються вам колекції одягу з природним або етнічним натхненням?

Нещодавно помітила, що мені почали більше подобатися речі з природним або легким етнічним настроєм, але без зайвої театральності. Хотілося подивитися щось у такому стилі, і я натрапила

на колекції, де є сучасні фасони, спокійні кольори й відчуття українського натхнення. Це нагадало мені одну прогулянку, коли я вдягла спідницю з ненав’язливим візерунком і зрозуміла, що такі речі можуть виглядати дуже доречно навіть у звичайному міському образі. А вам подобається одяг із природними чи етнічними деталями, чи ви більше обираєте максимально прості речі?

5 Views

Мені подобається, коли такі мотиви не виглядають надто прямолінійно. Бо іноді одяг із етнічним натхненням може бути красивим, але його важко носити в повсякденному житті. А коли це просто фактура тканини, цікава лінія крою, вишитий елемент або природна палітра, то річ стає універсальнішою. У мене є блуза з дуже стриманим орнаментом, і я часто ношу її з джинсами або однотонною спідницею. Вона не виглядає святково чи занадто офіційно, але додає образу характеру. Думаю, тут головне — баланс, щоб річ була не тільки гарною, а й реально зручною для життя.

bottom of page